Евгени Минчев: Гласят Ирина Тенчева за победител

Евгени Минчев: Гласят Ирина Тенчева за победител
Евгени Минчев: Гласят Ирина Тенчева за победител

Изненадващо или не, снощи от къщата на VIP Brother излетя манекенката Глория. Тя събра най-малко гласове и не успя да се пребори с конкуренцията на Емануела, Ирина и Кака Лара.

Участието й е ще се запомни със странните изблици, цигарата и чашата в ръка. Тя имаше и сблъсък с Емануела, която я определи като алкохоличка, а моделката отвърна, че фолкпевицата заработвала допълнително на частни партита с бизнесмени.

На излизане манекенката заяви, че ? предстоят прекрасни моменти и няма търпение да види своя любим. Няма да забравя рождения си ден, ще имам изложба, всичко предстои. Обичам те, Димитър, изрече тя пред Ники Кънчев.

Да те пазим, че си толкова красива и шантава, че може да отлетиш нанякъде, каза пък водещият.
Разочарован от събитията снощи се оказа Евгени Минчев, който се изявява като коментатор. Той нападна завоалирано главния редактор на шоуто във Facebook.

„Имам нов персонаж в своя гей роман ЛЕВИ ДЕСНИ. Рада Бясната. Француците казват TOUCHE. Персонажът може да се появи и като Тушевица – Болната Сестра на Куция голям брат“, написа Минчев, видимо визирайки Радо Тушев.

Той прогнозира, че шоуто ще бъде спечелено от Ирина Тенчева и най-вероятно няма да го видим повече в студиото.

„Майката е избрана за победител, затова без мен в коментарното студио. Да си поканят друг послушник“, написа още Евгени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.