Ексклузивно! Варненка зове по голи цици: „Палете фаровете”

Ексклузивно! Варненка зове по голи цици: „Палете фаровете”

„Шофьорите трябва да запалят фаровете си по-скоро, за да видят циците на тази мацка! Къде са?”, обсъждаха зевзеци
Варненци! Не палете светлините! Карайте на угасени фарове, моля ви! В противен случай знойната мацка, която обикаля по цици улиците и агитира „Запалете фаровете”, ще си замине!

Това не е шега! В ноемврийския студ варненка се разхожда по улица „Георги Бенковски” с табела на врата и агитира шофьорите да си запалят фаровете. От 1 ноември всички автомобили трябва да са се движат на къси светлини, за да се предотвратят ПТП-та. Варненката обаче по-скоро ще предизвика произшествие, като боде очите на шофьорите с голите си гърди.

Кой я пусна гола?

Инициативата е на скандалния Росен Марков – председател на Партията на мъжете. Припомняме, че преди време той протестираше срещу новините на турски, като се самозапали пред БНТ. Друга „инициатива” на Росен Марков бе да цъфне гол в парламента с надпис: „Няма църква, защото няма далавера”.

Голите цици, които да упътват шофьорите пък са най-новата приумица на Марков. Варненци приеха на шега инициативата и дори пускаха по някой друг закачлив лаф относно голата брюнетка. „Шофьорите трябва да запалят фаровете си по-скоро, за да видят циците на тази мацка! Къде са?”, обсъждаха зевзеци „лисичите муцунки на варненката.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.