Ексклузивно! Васко Василев аут от X Factor!

Ексклузивно! Васко Василев аут от X Factor!

Оказва се, че Васко Василев няма да липсва особено на зрителите на X Factor, още по-малко – на някои от участниците

Васко Василев вече няма да журира в X Factor. Цигуларят има друг, по-важен ангажимент, който е поел още преди година и не може да пренебрегне. От следващата сряда започва едномесечното турне под наслов Тoyota Classics – A World of Harmony. Тъй като Васко Василев няма как да съчетае двете дейности, той се е оттеглил от X Factor.

Васко Василев пък едва ли се е натъжил, че ще се раздели с талантите
Но кой ще заеме неговото място? От кухнята на музикалното шоу не издават кой ще бъде новият ментор, но загатват, че ще е позната личност със сериозно музикално минало.
Васко Василев пък едва ли се е натъжил, че ще се раздели с талантите. По време на турнето той ще се радва на компанията на бившата си – Памела Никълсън, в която се твърди, че още е влюбен. Българските зрители имаха възможността да я видят по време на кастингите, когато Памела бе специален гост на шоуто и помагаше на Васко в избора на таланти.
Двамата заедно със Североизточната немска филхармония ще обиколят Тайланд, Корея, Виетнам и Малайзия.
Оказва се, че Васко Василев няма да липсва особено на зрителите на X Factor, още по-малко – на някои от участниците, които доста страдаха от строгите му изисквания. Като цяло цигуларят е един от най-недолюбваните оценители в X Factor.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.