Ексклузивно! Осъдиха Галка – не плащала парно!

Осъдиха Галка – не плащала парно!

Дуетната половинка на Миро натрупала сумата в продължение на дълъг период, през който не си плащала сметките към „Топлофикацията”
1254 лв. Точно с толкова Галка Малка задлъжняла към „Топлофикация”, заради което от дружеството завели дело срещу нея, наедно с ромите и социално слабите. За резила на Галка от „Каризма” съобщи „168 часа”.

Дуетната половинка на Миро натрупала сумата в продължение на дълъг период, през който не си плащала сметките към „Топлофикацията”. Задлъжнялата певица не изчистила сумата дори и след няколкото предупредителни писма. Така от дружеството завеждат дело срещу неизрядния платец и Галка е осъдена.

Разходите по делото, лихвите от натрупаните суми и всичко дължимо певицата изплатила накуп едва това лятото. Покриването на борча съвпада с новината за сватбата й с негъра Роб. „Тя затова се хвана с нея, че да й покрива масрафите. Иначе беше останала гола като пушка”, коментират нейни колеги от музикалните среди.

Припомняме, че от „Топлофикация” не са единствените ощетени финансово от изпълнителката на „Колко ми липсваш”. Както Kliuki.bg писа, ексцентричният гримьор на звездите Валентин Кулагин също се оплака, че Галка му дължи пари. Стилистът бе възмутен, че певицата си развява четирибуквието по разни екскурзии, докато няма пари да си плати сметките.

Дали обаче и на него се е издължила, както на „Топлофикация”, не стана ясно.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.