Ексклузивно! Радина Кърджилова се целува с Блатечки!

Радина Кърджилова се целува с Блатечки!
Радина Кърджилова и Асен Блатечки се отдават на страстни целувки… в новия сезон на „Стъклен дом”. В промо видеото на бТВ към новите серии на хитовия сериал Чичо Чарли е награбил невинната Сиана и я целува горещо.
Как се е стигнало дотам, че красивата студентка да целува Чарли, който може да й е баща, не става ясно. Сценаристите само загатват, че персонажът на Асен Блатечки ще претърпи нравствен катарзис и ще плени Сиана с новото си Аз.
Радина Кърджилова неведнъж е споделяла в медиите, че симпатизира на Асен Блатечки. Ето че сега на актрисата й се отдава златната възможност да нацелува секссимвола на България.
Елена Петрова в едно легло с Методи Ганев
Бубето в едно легло с врага
Бубето в едно легло с врага
Другата изненада от промо клипа е Боряна, която се събужда в едно легло с най-големия си враг – Методи Ганев. В последния излъчен епизод Бубето изчезва пред очите на Камен Касабов. Каква е била причина да избяга, ще се разбере още в първата серия на 14 март. Боряна ще се свърже с Камен, за да му каже, че иска да бъде свободна.
Бомба избухва пред Сиана
Това е другата загадка, която подхвърлят сценаристите – в подземен паркинг избухва бомба и ранява Сиана и Камен. Дали ще се отърват невредими от атентата?
Елена напада с кухненски нож
Красивата блондинка Елена пък виждаме да напада някого с кухненски нож в ръка. От кухнята на „Стъклен дом” разкриват, че тя най-сетне ще разбере цялата истина за дъщеря си Алекс и Чичо Чарли.

Новите епизоди започват на 14 март (понеделник, 20:00 ч), когато бТВ наведнъж ще излъчи 4 серии – това са оставащите епизоди от втория сезон. Веднага след това започва трети сезон.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.