Екслузивно! Ники Михайлов и Алисия публично показаха любовта си

Ники Михайлов и Алисия публично показаха любовта си

Романсът между фолк певицата и футболистът бил истински, а не сделка, категорични са и двамата

Алисия и Ники

След като Валери и Николета се ожениха и вече не са толкова интересни, погледът на всички светски клюкари се насочи към бившите им половинки Алисия и Ники Михайлов. Двойката, която упорито се опитваше да скрие връзката си от обществото, за да запази личния си живот неприкосновен, най-накрая реши да признае любовта си.

Пред списание Story, Алисия и Ники разкриват любопитни подробности около отношенията си и категорично отричат връзката им да е просто сделка. Двамата разкриват, че чувствата им пламнали постепенно, а интимната им връзка е от началото на тази година.
За отношенията си двамата казват, че се допълват взаимно и се радват на всеки миг, който прекарват заедно. „Алисия е добрата, аз – лошият“, шегува се Михайлов – син за връзката си с фолк певицата.
Самата изпълнителка споделя, че Ники се появил в живота й в най-подходящия момент и с търпение и упоритост успял да я убеди отново да повярва в любовта. А след това спечелил и сърцето й.
По повод отношенията си с бившите си половинки, двамата избягват коментари, но гледат философски на миналите събития.
Според Алисия в миналото партньорите им са били „зле разпределени“, но сега всичко си било на мястото.
Засега щастливата двойка се радва на любовта си и не прави планове за деца и брак, но както изглежда нищо чудно и те след време да тръгнат под музиката на Менделсон към олтара.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.