Елена Йончева и Пламен мислят за сватба и наследник

Елена Йончева и Пламен мислят за сватба и наследник

Елена Йончева и арх. Пламен Тодоров ще дигат тайна сватба. Според журналистката не е необходимо да се привлича общественото внимание и въпреки че е в напреднала възраст за бъдеща родилка, не желае да е булка с корем.
Затова е планирала наследника си за след подписването. За пръв път двойката бе засечена на концерта на Елтън Джон в София, а след това на концерта на Guns’n’ Roses в Белград. Оттогава двамата спряха да се крият. Елена е по-словоохотлива пред медиите и се хвали, че с гаджето си усеща като в топъл кожух. Архитектът построи бъдещия им дом, но Елена също притежава няколко баровски имота в Бояна, Красно село и др.
Пламен е с 12 години по-млад от журналистката. Държи се непринудено, ходи чорлав, има черно чувство за хумор. Винаги се движи с дизайнерски дрехи. Към Елена се отнася с благоговение и я обгрижва нон стоп. И двамата носят едни и същи гривни от сплетени шарени конци против уроки. Пламен, защото е суеверен, а Елена, след като заяви публично: Време ми е за бебе. Мистерия остава въпросът кога и как точно се запознават двамата. Според някои това се случва, когато архитектът консултира журналистката относно имотите й.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.