Елена Петрова и Калин правят тайно секс в хотел

Елена Петрова и Калин правят тайно секс в хотел Елена Петрова и Калин Врачански са се любели тайно в хотел, намиращ се в Ихтиман.

Двамата ключови герои от сериала “Стъклен дом“ са били спипани да правят секс в хотелска стая, твърди пресата. Калин Врачански и Елена се влю­били един в друг още в началото на първия сезон, докато трябвало да снимат страстните сцени.

Същевременно с това ще ви припомним, че миналото лято Калин сложи точка на дългогодишната си връз­ка с колежката си Сил­вия Петрова. Точно по това време се появява на сцената от неговия живот Елена, за да се влюби в нея, както в сериала.
Елена и Калин се влюбили на снимачната площадка на
Елена и Калин се влюбили на снимачната площадка на „Стъклен дом“
Постепен­но се сближили и опоз­нали в по-личен план. Врачански бе тъкмо изгряваща звезда, но за кратък период придоби голяма популярност. Фенките му станаха стотици, а е всеизвестно, че колкото един мъж има повече кандидатки, толкова е по-притегателен за една жена. В случая се оказало точно така и Елена Петрова също хлътнала по младата звезда.
Според мълвата Еле­на Петрова била тази, която направила първата стъпка към привлекателния Калин. Къдрокосата красавица директно му разкрила чувствата, показвайки ги на практика. Пър­воначално Врачански се стъписал, знаейки, че колежката му си има семейство, но и той бленувал по нея, затова се отдал на изкушението.
Последната им любовна игра била от хотел в Ихтиман, където тайно се срещнали, за да правят секс.

От kliuiki.bg не бихме застанали зад подобни твърдения, но пресата усилено ги твърди. Поради тази причина ви ги излагаме, а вие, отрийте истината за себе си!

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.