Елена Петрова стана лице на нов Би Ти Ви канал

Актрисата Елена Петрова е лице на новия дамски канал bTV Lady

Елена Петрова стана лице на нов Би Ти Ви канал
Елена Петрова стана лице на нов Би Ти Ви канал

Актрисата Елена Петрова влиза в ново амплоа. Звездата на сериала „Стъклен дом“ стана лице и глас на новия телевизионен канал bTV Lady. Новата телевизия е част от семейството на bTV Media Group. Насочена изцяло към дамската аудитория програмната схема на телевизията ще отговори на изискванията на всички дами.Освен че ще се излъчват световноизвестни риалити формати, романтични филми и дамски предавания, в програмата на канала са включени и други проекти. Родни предавания за здраве, красота и семейството също ще се излъчват, както и множество теленовели. А лице и глас на новата телевизия ще бъде не друг, а самата Елена Петрова, пише „Блиц“.

Новата телевизия ще стане част от телевизионното семейство на Би Ти Ви на 28 януари догодина. За тогава е планиран стартът на новия канал на близката до Красимир Гергов телевизия.
Визуално новият канал ще прилича на останалите от групата, тъй като е изработен от творческия екип на bTV Media Group. При създаване на логото и визията на bTV Lady, авторите търсеха пълна синергия с останалите канали.

Насочен към модерната българка и нейните проблеми новият канал ще се опита да обхване всички възрастови групи. А също така ще бъден съобразен както с интересите на съвременните бизнес дами, така и с тези на домакините.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.