Елена Станулова завлякла продавачки с над 6 бона!

Елена Станулова завлякла продавачки с над 6 бона!

Десетина дни след като Елена Станулова стана висш държавен служител и доверено лице на зам.-министъра на транспорта Ивайло Московски, две продавачки я обвиниха в измама и кражба.
Дъщерята на популярната актриса Искра Радева е позволила да се забърка в конфузен скандал – обвиняват я, че е завлякла продавачки с над 6000 лв.

Отежняващо вината й обстоятелство е, че тя наскоро стана и ВИП длъжностно лице – от десетина дни се грижи за имиджа и програмата на министъра и на заместниците му в Министерството на транспорта, отдел „Протокол“ , пише blitz.bg.

Щерката на Искра Радева е плод на любовта на актрисата със Сергей Тричков, рождения баща на Лени, син на члена на ЦК на БКП Кръстьо Тричков, един от най-приближените на Тато. Той е известен като агресивен алкохолик, който тормози роднините си. С Искра Радева се разделили, когато Елена била на седем месеца. Лени се пада първа братовчедка на синовете на Янчо Таков.

Днес новоизлюпената държавна служителка често се движи в компанията на „добре облечени бизнесмени“, а любимите й заведения са лъскавите столични чалготеки.
актриса Искра Радева
От 2-3 месеца Елена, или както й казват Лени, е оставила почти без доходи консултант-продавачки на луксозен магазин, от който си “напазарувала” ботушки като на Марая Кери, “Gianmarco Lorenzi”, за 6000 лв. Хубаво, но забравила да плати. Опитвала се да припише голямата сметка на възрастното си “другарче” англичанин, който я придружавал по време на шопинга.

Една от завлечените продавач-консултантки в магазина на бул. “Витоша”, Теодора Русева, се свърза с blitz.bg за да разкаже какво се е случило. Тя твърди, че изплаща от заплатата си вече втори месец ботушките на Елена Станулова.

– Теодора, ти си самотна майка с две деца. Какво се случи, та ви удържат толкова пари от заплатите ви всеки месец на теб и колежката ти Здравка?
– Дойде една клиентка, тв звезда, водеща в Нова телевизия, Елена се казва. Дъщеря е на Искра Радева. Напазарува си ботушки. Беше с някакъв англичанин, доста по-възрастен от нея. Първия път си е платила и затова й ги дадохме на доверие втория път. Щеше да си ги плати, ама не си ги плати. Взе 4 чифта ботушки.

– Каква им е цената на тези маркови ботушки при вас?
– По 1500 – 1600 лв. е единият чифт. В момента шефът ни удържа парите от нас.

– Не си ли говорила с тази Елена? Какво казва тя?
– Говоря, всеки ден й се обаждам. Тя ми се оправдава с англичанина. Да сме го търсели… него. Той не си вдига телефона.
– Е, нали тя си е взела ботушки?
– И си ги носи. Аз и вчера съм говорила с нея. Каза, че ще ми изпрати телефон, на който да го намерим, но не изпрати.

– Ще я съдите ли?
– Не знам, шефът ни ги удържа тези пари от нашите заплати. Нямам представа. Но я има заснета на охранителните камери как пазарува.

– Хубав подарък сте й направили. Как я караш с парите след удръжките от заплатата ти?
– Не знам. Сега мисля да й звънна пак, да ми донесе пари, че ми трябват. Защото нямам заради нея.

– Мислиш ли, че ще ти донесе?
– Ъъъ, Боже!

– Колко време ще ги изплащаш тези ботушки? Как ще я караш?
– Не знам. Като платя детската градина, разходи, училище… Не ми остава и да си купя въже да се обеся.

– Говори ли с майка й на Елена, актрисата Искра Радева?
– Къде да ходя да я търся…
– Не ми е ясно как така сте дали стока за толкова пари на доверие?!
– Имаме и други такива клиенти и досега не сме имали проблеми. За първи път се случва. Знаете как е, обикалят хората по магазините, харесат си нещо и искат да си го вземат. Но нямат пари и понеже не са случайни лица, им се дава стоката и те поемат ангажимента да си платят на следващия ден, като изтеглят пари от банката. Нещо като ВИП вересия.

– Това ли е най-голямата сума за пазаруване на вересия, която си виждала?
– Откакто аз работя, да. Но не се е случвало такова нещо досега. Няма такива скрити лимонки като нея!

– Да не би да са се скарали със “спонсора” й и да няма пари, за да си плати екстрите?
– Казва, че не били заедно вече, а контактувала с някакви други хора, където работел той, в някакъв офис.

– Ще ми дадеш ли номера й да й се обадя и на нея, за да чуем нейната версия?
– Да, ето ти го.

След обаждането до Елена Тричкова-Станулова тя десетина дни обещавала, че ще даде своята версия на обвиненията, но уви, накрая дори спряла да си вдига телефона.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.