Елен Колева забременяла в Македония

Елен колеваАктрисата захлебила при съседите в смехотворно видео, а и Колева станала хит в Македония и у нас

Малко хора знаят, че младата актриса, нашумяла най-вече с филма „Шивачки”, е започнала кариерата си със снимки в тв реклами.

При това чаровницата е пробила и чужбина, като преди години е била набелязана за подходящ персонаж и се е снимала в рекламен клип на македонската телевизия. Тогава Елен е почти с нулева известност у нас и се съгласява от раз на офертата. Видеото е доста смеховато и представлява реклама на македонската лимонада „Газоза”. За целите на рекламната сценка актрисата Елен е трябвало да е с надуто коремче.

Играела е ролята на бременната дъщеря на мафиотски бос ала Дон Корлеоне. Екипът й поставя съответното изкуствено коремче тип възглавница под роклята. Ролята на Елен Колева включвала след това отиването заедно с годеника й при дона, за да му бъде съобщено изненадващото: „ Тате, сакаме да се венчаме”. Строгият бос не крие изненадата и възприема новината с явно недоволство. Настроението и мнението на мафиота се сменят по чудодеен начин, след като отпива от македонската газоза. Бащата се усмихва приветливо и изрича компромисните слова спрямо бъдещата си снаха: „Добре дойде во семейството”. Рекламата станала светкавично хит в съседната нам страна, а и в България поканили бързо бързо актрисата на няколко интервюта.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.