Елен Колева: Не съм виновна, че се влюбих в богаташ

Актрисата Елен Колева е от звездите, които лесно грабват вниманието
Актрисата Елен Колева е от звездите, които лесно грабват вниманието. Мненията за младата актриса винаги са крайни. Някои я обсипват с комплименти, а други не й спестяват обидите си. Тя обаче признава, че винаги остава вярна на себе си, независимо дали с това печели любовта, или омразата на публиката.
От пролетта на миналата година Елен е в центъра на медийното Вни­мание не само заради професионал­ните си изяви. Актрисата разбуни обществения интерес, след като офи­циално афишира връзката си с Алек­сандър Найденов. Като собственик на една от най-големите фирми за про­изводство на майонеза у нас бизнесме­нът притежава стабилни финансови активи, което веднага беше посочено като главния мотив госпожицата да се „влюби в него“.
Двойката придоби още по-скандален имидж и заради възрастовата граница и семейното положение на господина. Той е по-голям от любимата си с цели 25 години, а освен това има законна съпруга и две деца на 16 и 24 години.

„Не съм виновна, че съм влюбена  в мъж, който е материално неза­висим. Според мен, когато става дума за любов, тя не може да бъде осно­вана на логика и разум. Всичко е химия. Ако чувството е силно, то трябва да се изживее, дори да платиш висока цена. Освен това парите на Александър не ме интересуват, аз работя и изкарвам дос­татъчно, за да се издържам сама“ – твърдо заявява Елен Колева.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.