Елеонора Манчева: Не оставайте в сянката на съпрузите си!

Елеонора Манчева: Не оставайте в сянката на съпрузите си!

Елеонора Манчева е носителка на титлите „Мисис България 2006“ и „Мисис Вселена 2007“. Съпруга е на известния ни футболист Владимир Манчев, но е популярна най-вече с кариерата си на модел.

В интервю за Az-jenata.bg тя признава, че се чувства удовлетворена, когато се занимава с благотворителност и най-голямата й радост в момента е професионалното й развитие.

Как съумявате да съчетавате професионалните си ангажименти на модел със задълженията на съпруга и домакиня?
За момента мога да кажа, че съм се отдала повече на кариерата и на работата си. Мисля обаче, че човек може да съвместява еднакво добре както професията си, така и да се справя в личните си взаимоотношения. Възможно е да се съчетават добре и двете неща, но когато нещо е приоритет в живота, при мен това е работата на този етап, мисля, че е хубаво да се концентрира върху него. Аз съм преценила какво е важно за мен, за да мога да му се отдам изцяло и да дам най-доброто от себе си.

А влизат ли в приоритетите ви децата?
За момента не, да ви призная. Доста често са ми задавали този въпрос, но засега не мога да отговоря по-различно. Още не се чувствам готова за тази крачка. За мен по-нормалният път е първо да създам кариера и да се развия, след това да имам деца.

Какво според вас е основното предизвикателство пред съвременната българка?
Истината е, че българката много добре се справя с всичко – и в работата, и в семейството, и с гледането на деца, в същото време и да изглежда добре. Разбира се, най-добрият вариант е да имаш човек до себе си, на когото можеш да разчиташ, за да не се налага да правиш всичко сама. Но в България като че ли сме свикнали жената да е по-оправната, стожерът, който дърпа семейството напред. Българката съумява както да поддържа семейното огнище, така и да се справя добре в работата си, и не на последно място да е добра майка. Възхищавам се на българката, че се справя еднакво добре с всичките си задължения.

Каква е формулата ви за успех?
Трудно е да се каже, при всеки е различно. При мен успехът е в постоянството, търпението и амбицията.

Какви специални грижи полагате за външния си вид? Тайната на красотата е…
Истината е, че не правя нищо по-специално. Дори много често в последния момент ми остава малко време да се приготвя за дадено събитие. Не разполагам с много време и за мен не е присъщо да прекарвам с часове във фризьорските салони.

А като съпруга на спортист обичате ли да спортувате?
Ооо, не! Спортът ме отегчава.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.