Елеонора прави фелацио в Кипър

Скандалната участ­ничка в „Биг Брадър фемили“ Елеонора Палавейска

Скандалната участ­ничка в „Биг Брадър фемили“ Елеонора Палавейска е намерила лесен и задоволяващ я начин да изкарва пари. След като заедно с половинката си Давид миньончето не успя да прилапа голямата награда от риалитито, велинградската красавица е започнала да се препитава като платена жрица на любовта в Кипър, разкриха от „Уикенд“, научили от нейни съграждани.

„Един ден дойдоха, качиха я в кола и замина. Каза, че ще е танцьорка в някакво заведение в Кипър. То е ясно, че там всички такива са с консумация“, разказа нейната свекърва Димитрийка.
Дейността й в южната държава била уредена от съквартиранта й в Къщата Антоний Генчев, по-извес тен като брат на миската Ивайла Бакалова. Варненецът лично се погрижил за всички подробности около заминаването и престоя на палавата брюнетка в кипърската столица Нико зия. Той купил самолетния билет на Палавейска.

Елеонора

Елеонора е с деформирана уста на фелациото

Въпреки това Елеонора не издържала дълго в чуж дата държава. Само след две седмици капризната красавица поискала да се върне на родна земя. Според мълвата била разочарована от малкото пари, които получавала от гърчолята. Елеонора се имала за звезда и се надявала на поне 200 евро от сеанс.

След завръщането си от Кипър Палавейска ка тегорично отказала отново да живее с мухльото Давид във Велинград и се пре местила в София. Според клюката сега се препитава в пийп шоуто на Лъвов мост.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.