Ели Гигова не ревнува Петко Димитров

Ели Гигова не ревнува Петко Димитров

Половинката на известния бизнесмен напълно го подкрепила за участието му в „Черешката на тортата“

Макар и неоснователно Николета Лозанова за пореден път се оказа в основата на медиен скандал. Според светските слухове, плеймейтката се превърнала в ябълка на раздора за семейството на Ели Гигова и бизнесмена Петко Димитров. Съвместното участие на двамата в „Черешката на тортата“ доста изнервило нежната половинка на собственика на “Найт флайт” и тя съвсем не била очарована от приятелските им отношения, твърди жълтата преса.
Оказа се обаче, че в слуховете за пореден път няма нищо вярно, а и както сами видяхме Петко Димитров се показа не само като кавалер, но и като отличен готвач. А по повод клюките, че Гигова ревнува от Ни Ло, самата Ели обяви пред вестник „24 часа“, че познанството на половинката й с плеймейтката съвсем не я притеснява.
Тя също така обяви, че е подкрепила напълно Петко в решението му да участва в предаването, на което и тя се оказала почитател. „От друга страна много хора познават Петко, но вероятно малцина знаят колко добре готви.“, допълва чаровницата. Самата Ели споделя, че това е била възможност повече хора да се запознаят с кулинарните възможности на мъжа й, както и че е изключително горда от представянето му в предаването. Красавицата също така признава, че за нейно огромно съжаление, натоварената програма на Петко не му позволява по-често да изявява кулинарните си таланти в кухнята на семейния им дом.

Източник kliuki.bg

One thought on “Ели Гигова не ревнува Петко Димитров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.