Емануела е бременна, потвърдено!

Емануела е бременна, потвърдено!
Емануела

Новината, че Емануела е бременна с второ дете бе потвърдена от PR-ът на певицата.

„Всички от Ара Мюзик сме много щастливи от новината, че нашето сплотено семейство става още по-голямо. Емануела е бременна, но ще продължи да радва феновете. Тя е в процес на записи на нови проект, които феновете ще чуят съвсем скоро на живо. Емануела не смята да спира участията си и няма да слезе от сцената докато не дойде специалния момент“ – цитира Bulgariautre.bg.

Феновете могат да са спокойни, въпреки бременността си певицата няма да отменя ангажименти.

Бащата на детето е новият приятел на звездата на Ара Мюзик, казва се Димитър и работи в семейния бизнес на баща си. Митко е първородният син на един от най-богатите българи Динко Динев. Любовта между двамата пламнала още миналата година, малко преди развода на Емануела.

Фолк звездата е преполовила третият месец и очаква да роди в началото на следващата година. Полът на детето все още не е известен, но Емануела признава, че иска момиче. Митко Динев е силно въодушевен от бъдещото бащинство. Това ще е второ дете за изпълнителката на „Трий ме“, разликата между двете деца ще е около десет години.

На въпроса дали мисли за сватба Емануела отговори така: „От досегашния ми опит разбрах, че бракът, подписите и сватбата не са гаранция за семейно щастие. Щастливи сме един с друг и това ни е достатъчно.“

Тя допълни, че не иска детето ? да избере сцената като място за изява и се пошегува, че искрено се надява да стане ядрен физик, пише siganal.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.