Емануела: Защо си мислят, че съм скандална?

Емануела: Защо си мислят, че съм скандална?
Емануела

Емануела твърди, че никак не е скандална, но въпреки това от малка била мъжко момиче. „Аз никога не съм си играла с кукли, не съм ги обичала, забавлявах се с баба ми, но с кукли – никога“, казва певицата в тв интервю.

Тя разказва, че понякога се забавлява с нещата, които пишат жълтите издания и дори се възхищава на креативността на повечето журналисти. „Не мога да разбера защо си мислят, че съм скандална. Аз не съм скандална. Обаче хората имат нужда да четат негативни неща и колкото и да не им вярват, се забавляват, като мен. Между другото и на мен ми и интересно понякога какво са измислили за мен“, разкрива още изпълнителката.

Освен това Емануела доверява, че не се смята за чалга певвица, пише lifestyle.bg. Тя определя и последната си песен „Стой далече“ по-скоро като поп изпълнение. „Предишната ми песен също беше някак поп. Моите песни не са толкова чалга, но аз съм в определението поп-фолк певица“, разказва синеоката брюнетка и допълва, че в колата си слуша всякаква музика, a любимка й е Адел.

Източник hotnews.bg

3 thoughts on “Емануела: Защо си мислят, че съм скандална?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.