Емануела за Денис, хляба и оная работа

Емануела за Денис, хляба и оная работа

Фолк певицата твърди, че съжалява за връзката си с Денис Касъмов


Фолк певицата Емануела още преди месеци се раздели със сина на продуцента си Владимир Касъмов, Денис, но все още продължава да говори за него. В свое интервю изпълнителката споделя, че съжалява за връзката си с него и как на собствен гръб е осъзнала смисъла на поговорката, че „там, където работиш, не трябва да си вадиш оная работа”.

„Трябваше да се вслушам в тая мъдрост. И лошото е, че го знаех. Особено в началото на връзката ни непрекъснато мислех за това”, коментира изпълнителката и не крие, че днес съжалява за действията си. При това откровено признава, че и преди е допускала подобни грешки. „Всички до един, в които съм се влюбвала досега, са били грешка! Хората може да си мислят, че са били много като брой, но всъщност не са. Просто бяха неподходящи.”, жалва се Емануела и допълва, че връзката й с Денис е била последната й грешка, пише „Блиц“.

Но въпреки доскорошните си твърдения, че си е взела поука и поставя на първо място кариерата и сина си, брюнетката доста бързо скъса със самоналожените ограничения. Скоро след като официално скъса с Денис, фолк дивата бе засечена да празнува в компанията на бизнесмена Станислав Добрев, по-известен като Слави Транспорта. Двамата дори прекараха романтичен уикенд в Париж малко преди рождения ден на певицата.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.