Емануела и Галена с евтини парцалки

Емануела и Галена с евтини парцалки

Родни фолкаджийки признаха, че носят не само скъпи маркови дрехи, но и евтини парцалки, които обаче много си харесват – пише “България днес“.

Емануела се хвали с потник от 10 лв, който си купила от битпазар. Изпълнителката, която не се притеснява да носи обикновени дрехи, споделя, че обожава дрешката си.

Любимите шопинг дестинации на Мария са Рим, Сен Тропе и Монако. Но и тя разполага с евтини аксесоари. “Невинаги скъпата дреха е най-хубавата. Последната ми евтина придобивка са гумени ботуши за 46 лв. Тъй като съм миньонче, мога да се облека почти без пари от някой детски щанд“ – забавлява се Мария.

Галена разказва, че изпълнява всяка своя фешън прищявка в Милано, Лондон и Париж. “Много обаче си обичам двата обикновени потника в черно и бяло. Те са доста евтини, но се чувствам удобно с тях” – твърди изпълнителката. Галена иначе може да се похвали и със скъпи снобски придобивки – дамска чанта като на Виктория Бекъм, например, пише kliuki.bg.

Теодора споделя, че си е купила от Дубай обувки за 1600 евро, но е доволна, защото у нас същият чифт струвал двойно повече пари. Чепици за 4000 лв разхожда и Андреа. “Разчитам на собствения си вкус, като черпя идеи от Армани и Александър Маккуин“ – изхвърля се любимата на Кобрата.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.