Емануела отново е брюнетка

Емануела отново е брюнетка

При фолк изпълнителкта Емануела явно максимата „русо гладно нема” не се оказала толкова безотказна и тя без колебания се върна към тъмния цвят на косата, съобщава bliasak.bg.

За няколко месеца хитова в последно време певица се беше превъплътила в секси блондинка, но опитът й да се наложи като елитна барби не й донесъл очаквания фурор, затова Емануела се доверила на фризьорите да нанесат отново на главата й по-вървежното черно багрило. Според близки до чалгарката и тя се харесвала повече с тъмна коса, но от времето на раздялата с бащата на детето й, изпълнителката на „Късам ти нервите” си била втълпила, че ако иска да е качествена мъжемелачка, трябва да развява руса грива.

Емануела секси

Ако имаш такова тяло, цветът на косата не е толкова от значение

Добре, че поне навреме се усети, че не на всяко свинче отива звънче, та се върна към старата изкусителна комбинация – пронизващ изумруден поглед и покоряваща черна коса.

Че в този си вид Емануела е къде-къде по-сексапилна можеха да се уверят с очите си посетители на култово заведение в столичния Студентски град, където малко след разкрасяващата процедура певицата спретна шумна веселба.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.