Емануела се обзаведе със Слави Транспорта

Зеленооката омайница не е загубила нюха си към парите и агнешкото, новият й приятел е богат и също по-млад

Емануела се обзаведе със Слави Транспорта

Емануела въобще не тъгува за несъстоялата се сватба с продуценското синче Денис Касъмов. За кратко време тя се обзаведе с ново имотно гадже. Това е перничанинът Станислав Добрев. Звездата на „Ара” естествено не е паднала под нивото на изискванията си и е омаяла богаташко синче на местен пернишки бизнесмен.
Известният с прозвището си Слави Транспорта младеж е част от бизнеса на баща си. Двамата се занимават с добив на инертни материали, притежават и транспортна фирма с тежки машини. Слави също е по-млад от Емануела.
Двамата се запознават на участие на певицата в столичен клуб. Станислав няколко пъти и давал тлъсти бакшиши, така че за Емануела е било трудно да се ориентирала къде е келепирът и не се отлепила от младока цяла вечер. Дала всичко от себе си. Така оправната и изпълнителка накарала неусетно и за самия Слави да й вземе номера. Били необходими само няколко срещи, за да стане заварката. Емануела и новата й тръпка вече дори живеели под един покрив, твърдят запознати. Певицата вече се е нанесла в баровския апартамент на приятеля си на пъпа на Перник. Новият й любим й е осигурил охрана личен автомобил.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.