Емануела хем я боли, хем се пъне да пее

попфолк певицата Емануела
Да се смее ли човек, да плаче ли, след като прочете новината, че попфолк певицата Емануела, която до преди няколко дни беше с риск за живота си, пак е тръгнала по участия.
Пее, пее, но колко да пее, като я боли! Изкара два куплета на крак и бърза да приседне, коментират музикални фенове, които са присъствали на първото й изпълнение след неуспешна пластична операция.
Болките в областта на гърдите все още тормозят изпълнителката на „Преди употреба, прочети листовката”, потвърждават и от изданието lifestyle.bg. Те разказват за това как певицата е уважила посетителите на клуб „Плаза”, но с цената на това да пее през по-голямата част от участието си седнала на стол.
За нейно щастие, феновете били благосклонни и не възроптяли срещу леко комичната гледка на това певицата, която уж дошла да ги забавлява, будела повече съжаление, отколкото приятни емоции.
Е, дано скоро Емануела се възстанови, защото със здравето шега не бива.

Самата тя посъветва младите момичета да не прибягват към уголемяването на бюста, защото красотата се криела в естествените форми, но едно е да го кажеш, друго е да се видиш с големите цици в огледалото.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.