Емануела: Шокирана съм от лъжите на Слави

Емануела: Шокирана съм от лъжите на Слави

Спряганият за гадже на скандалната певица Емануела бизесменът Слави Транспорта зави пред Блясък: „Емануела лъже, никога не съм имал нещо общо с нея“.

„Не отричам, че я познавам и сме се виждали с приятели в компания, но никога не сме имали връзка. Изглежда тя си е представяла нещата по друг начин или е искала да излязат така както тя ги е планирала, за да си направи реклама. Това е човекът, който най-много лъже, не познавам друг такъв“, твърди Слави.

Пред сайта Blife Емануела коментира думите на Транспорта така:

„Нямам думи. Тази постъпка от страна на Слави е много недостойна. Потърсих го да го питам защо е казал всичко това и той отрече. Каза ми, че никога не говорил такива неща. Разбира се, че лъже. Но това, че сме имали връзка и сме били заедно може да се провери със самолетните билети, бяхме заедно в Гърция, Франция. Как мога да си правя реклама с него? Никой не го познава. Аз напуснах Денис, защото бях влюбена в Слави. Много съм разочарована от постъпката му. Може би иска да се върне при бившата си и е спретнал този театър. Не искам да си отварям устата, че ако се разприказвам ще му стане доста неудобно“, гневно отсече Емнуела.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.