Емилия: Жълтата преса убива личния ми живот

Емилия: Жълтата преса убива личния ми живот

Само след броени дни Емилия ще зарадва феновете си с клип към песента „Смелите си имат всичко“. Тя сподели за Blife, че тази песен и е една от най-любимите. Прочетете какво още сподели ангелският глас…


– Здравей, Емилия! Няма ли почивка за теб?


– Здравей.  Аз почивах през юни, с малкия на Слънчев бряг. Не съм от хората, които си падат по дългите почивки, не ми харесва да лежа на плажа цял ден.

– Няма ли да запрашиш към някой скъпарски курорт. Колежките ти се избиват да ходят по такива дестинации.

– Да са живи и здрави. Аз съм обиколила доста места по света, но никога няма да отида на място, където е модерно да се ходи, или затова, че някой е отишъл там. Скоро ще бъда в Гърция за няколко дни. Харесва ми храната, спокойствието, била съм много пъти там и се чувствам добре, хората не ме познават и така си почивам.

– Как ти се отразява кризата, имаш ли участия?

– Като на всички хора, но не мога да се оплача, макар и по-малко, имам участия.

– Как вървят нещата в личния ти живот?

Забелязвам в последно време, че е много модерно някои колежки да казват: „Нямам мъж до себе си“. Тогава се започват едни безкрайни интерпретации в медиите. При мен няма нищо интересно. Заедно съм с Константин, скоро жълтата преса не ни е разделяла.

– Как приемаш слуховете, намесата в личния ти живот?

– Като всеки нормален човек-зле. Спряла съм отдавна да чета какво се пише за мен и семейството ми. Знам, че хората вярват на измишльотините, които са 100% лъжа. Аз самата за себе си знам, че понякога съм се хващала за нещо написано и съм си казвала, ама може и да е истина. Жълтата преса убива личния ни живот, но това е цената на славата.

– Нови песни, клип?
– О, да! Само след ден ще е премиерата на новия ми клип към песента „Смелите си имат всичко„. Влюбена съм в тази песен. Аз съм изключително взискателна към себе си и все си казвам, че може и още по-добре да се получат нещата, но тази песен е прекрасна и страшно си я харесвам. Носи заряда да се превърне в хит, така че се надявам да допадне и на моите почитатели.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.