Емилия: Николета и Валери малко прекалиха със снимките

Емилия: Николета и Валери малко прекалиха със снимките
В подобен любовен триъгълник обаче се бе забъркала и самата Емилия
„Николета и Валери не трябваше да афишират връзката си в медиите и да излизат толкова техни снимки”, коментира Емилия в блиц интервю. Попитана дали одобрява любовния триъгълник Лозанова-Божинов-Алисия, фолк дивата каза, че не би могла да съди никого.
Според нея всеки може да попадне в такава ситуация. Единствено не одобрява снимките с Валери и Николета, които заляха медиите, тъй като се отразяват зле на Валери-младши.
Факт е, че плеймейтката и футболиста прекалиха с лиготиите в медиите. Бяха публикувани техни снимки, докато се целуват, фотосесия на Малдивите, в Италия, в леглото и прочие.
Синът на Божинов вече порасна и сигурно е попадал на снимките и е задавал неприятния въпрос на Алисия: „Мамо, коя е тази какичка, дето целува татко”.
В подобен любовен триъгълник обаче се бе забъркала и самата Емилия. Блондинката отмъкна мъжа на Анелия и заради нея Коко Динев остави и жена си, и дъщеря си Ивон. В последствие медийното пространство също бе залято от снимки на Емилия и Коко, които демонстрираха любовта си. Дали тогава блондинката е помислила за дъщерята на Динев за чувствата на изоставената Анелия?
Хубаво е човек първо да погледне себе си, преди да съди останалите, коментират фенове на фолка.
„Мамо, коя е тази какичка, дето целува татко”, пита синът на Валери

Николета и Валери

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.