Емилия: Нямам конфликт с Азис и Малина

>

Емилия не случайно е наричана „ангелския глас на поп фолка“.

Изпълнителката успява да изпее всяка една от баладите си, така че да няма аналог.

На концерта „10 години телевизия Планета“ Азис и Малина изпълниха новия си дует „Не спира да боли“, който е кавър на песента на Dino Merlin „Supermen“. За по паметливите е ясно, че преди около 5 години Емилия също бе вдъхновена да даде живот на песента и на български, кръщавайки дори албума си по този начин – „Самотна стая“.

Феновете на изпълнителите винаги бързат да създават изкуствени скандали, а поредния е налице. „Нямам конфликт с Азис и Малина. Дори не съм чувала песента им. Онзи ден пък бях на обяд с Васко. Всеки сам ще прецени коя от версиите му допада повече, коя усеща по-близо до сърцето си и коя е „неговата“, споделя блондинката.

Припомняме ви, че преди няколко години, когато Емилия издаде албума „Самотна стая“, това беше една от най-желаните песни в него.

„За жалост не успях да направя видеоклип на моята балада, но мисля, че остана една от емблематичните ми песни. Все пак не може да се клипират всички парчета от един албум.“

Относно представянето на Емилия на концерта на Пайнер, тя заяви „Трудно се правят песни като „Смелите си имат всичко“. Още повече, когато оригиналът е толкова голям хит. Смятам, че това парче заслужава да стане „Песен на годината“ и реакцията на публиката го доказва.

За новата песен „Не се променям“ красавицата споделя: „Не искам да се конкурира със „Смелите си имат всичко“. Просто е много различна и това не е случайно. Нека хората не я сравняват с предишните ми. В навечерието на Коледните празници ще пусна и клипа на „Грешница“ – много силна балада, която носи в себе си нещо магнетично“.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.