Емилия: Овцата Андреа тръгна с Кости и всички след нея…

Фолк звездата Емилия нападна Кости Йонита

Фолк звездата Емилия нападна Кости Йонита и колежките си, които работят с него, от страниците на списание „Нов фолк“. „Отвсякъде се бълват негови песни. Наистина станаха много колежки на клона и всичко зазвуча някак еднакво. С риск да обидя някого ще кажа, че се радвам, че съм от изпълнителите, които не са не се хванаха за този клон – защото мисля, че щях да разочаровам почитателите си. Малко се получи ситуацията: една овца тръгна и всички след нея…“, заявява половинката на Коко Динев, визирайки Андреа.

Тя е на мнение, че песните на румънския композитор вече не се получават. „В последните месеци парчетата му взеха много да се бият, започнахме да не можем да познаваме кой пее, какво пее.. Понякога и аз се обърквам, честно казано. Просто не съм много очарована от песните му напоследък – изпълнителките са различни, а песните си приличат много.“, смята Емилия. В последно време самата тя препочита да работи с българските композитори Цветан Спасов и Спас Лазаров.

Припомняме, че Андреа и Цветелина Янева публично заявиха в оследните два месеца, че повече няма да работят с Кости Йонита. Единствено Мария остава вярна засега на румънския хитмейкър и смята д апродължи работата си с него.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *