Емилия се точи за Евровизия

Емилия се точи за Евровизия
Певицата е водила преговори с ръководството на националната медия да представя България на Евровизия. Това призна самата тя, но подчерта, че все още не е обмислила предложението. Емилия не е дала отговор, тъй като се притеснявала от недостатъчното време, което има за подготовка.
„Имах такова обаждане, но няма да кажа от кого. Не съм решила, може би не съм готова да стъпя на подобна сцена” – сподели още Емилия, като допълни, че подкрепя идеята фолкпевица да ни представи на песенния конкурс. Според нея една талантлива представителка на жанра, каквато е и тя, би смачкала конкуренцията.

Идеята страната ни да бъде представена на Евровизия от попфолк звезда битува от няколко месеца в медийното пространство. Засега за участие в конкурса се спрягаха имената на Преслава и Алисия. И двете обаче отрекоха да имат апетит към престижния европейски музикален форум. Във Фейсбук обаче дори беше създадена група „Да изпратим Алисия на Евровизия”, която спечели стотици почитатели. Много от тях споделиха, че това ще бъде достойна утеха за певицата, след като любимият й Валери Божинов я напусна. Преслава пък заяви, че няма амбиция за международна сцена. „Имам си достатъчно фенове в България, популярна съм, да се пробва някой млад и неизвестен” – коментира едрогърдата певица.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.