Ерик и Вивиан: Семействата ни не знаят за нас

Ерик и Вивиан: Семействата ни не знаят за нас

Новата светска двойка, която колегите от kliuki.bg първи разконспирираха, направи телевизионен дебют.
Фолк певецът Ерик и Вивиан Костова бяха на гости в студиото на „Съпругите“ от Нова тв.

Двамата разкриха някои подробности около запознанството и пламналите страсти между тях.
Смуглата Вивиан, която е само на 18, но вече е вряла и кипяла с мнозина столични ергени, този път ще доказва верността си на Ерик. Докато той не обича да се показва в публичното пространство, освен ако не става въпрос за професионални ангажименти, Вивиан си пада по купоните и дискотеките. Водещите Мая и Вихра ги попитаха как е започнало всичко, на което Виви дълбокомислено отвърна:

„От нищото! Като не очакваш, то тогава става.“ – заключи тя.

Когато започнали да флиртуват и двамата били обвързани с други хора.

„Затова ни мразят бившите гаджета“ – отсече наперената Вивиан.
Ерик се опита да замаже рязката реакция на гаджето си и смотолеви, че не ги мразели, но и двамата не са успели да прекратят отношенията си с бившите по нормален начин. Вместо това сменили статусите си в социалната мрежа и така заявили на света, че са заедно.
Това провокирало бившата приятелка на Ерик да изпрати гневни съобщения на новата му изгора, в които я питала как може да е толкова долна и защо си е позволила да открадне чужд мъж. Белята вече била станала и двамата си продължили, сякаш нищо не е било, оставяйки бившите да ближат раните си.
Сега Ерик и Виви си живеят идилично в компанията на две кучета и котарак на име Кольо.
Запитана дали е в добри отношения с бившето си гадже Славчо Тошев, Вивиан се похвали, че двамата се разбирали чудесно. От нейната уста научаваме, че бившият вратар се преквалифицирал в кучкар и вече продавал кученца. Миската се похвали, че дори му направила оборот, като си взела домашен любимец от Славчо.

Двамата скандално обявиха, че семействата им още не знаят за тях и ще научат от телевизията. Ерик изглежда наистина влюбен и призна, че новата му песен „Пазете се от нея“ е посветена на новата му любов, което накара Мис София самодоволно да се усмихне.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.