Еротичният танц на Вероника изпоти Слави (ВИДЕО)

Пловдивчанката обра овациите и в интернет

Еротичният танц на Вероника изпоти Слави
Вероника Валентинова

Задачата „Еротични танци“ в „Танцувай с мен 3…стаен“ прикова милионите зрители на Би Ти Ви пред малкия екран в четвъртък и петък.

Вероника Валентинова представи своя танц под звуците на емблематичната песен на Ac/Dc “The Jack“. Пловдивчанката реши да заложи на ефектно червено-черно бельо, чорапи с жартиери, а плюс това използва помощно средство за засилване на внушението – камшик.
Изпълнението й разтуптя сърцето както на Слави Трифонов, така и на мъжката част от журито.
Павлина Вълчева от комисията също отбеляза, че Вероника се е справила много добре, като се има предвид, че най-вероятно много се е притеснявала. „Мисля, че тя е един бъдещ професионален танцьор и затова направи всичко възможно да не изглежда така, но предполагам, че много се притеснява, защото движенията й не бяха изпълнени в пълна амплитуда. Можеше да бъде и още по-дива на тази мелодия.“, заяви Павлина.

Николай Манолов пък определи танца като много горещ и не скри задоволството си от това, че Вероника е предложила както скрита еротика, така и по-хард вариант. За финал Памбос заключи, че избраната от нея музика е позволявала доста повече садо-мазо в танца. „Въпреки това Вероника беше невероятна и още веднъж показа, че е перфектна танцьорка.“, коментира колоритният кипърец.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.