Есмер Омерова се забърка в скандал с екс гадже?!

Есмер Омерова се забърка в скандал с бивше гадже
Есмер Омерова

Бъдещата съпруга на Благо, Есмер Омерова е заплашена и е на път да се окаже в центъра на страхотен скандал, след като се разбра за съществуването на компрометиращо видео, в което тя е главната героиня, заедно с бивше гадже. В момента изнудват Благой Георгиев с петдесет бона, в долари, за да не види бял свят скандалният запис. На него, преди четири години младата, тогава деветнадесетгодишна танцьорка, е снимана с бившето си гадже в много лични сцени, които ще взривят публичното пространство, ако се разпространят в мрежата.

Двамата влюбени, Есмер и Благо, в момента са в шах и са много притеснени. Не знаят как да реагират и как да действат. Ако се съгласят с исканата сума от изнудвача, той може да продължи с рекета и да вдигне цената на мълчанието си. Ако не платят, не им се мисли за последиците от този вариант.

Затова се опитаха да инсценират раздяла, с надежда, че по този начин ще откажат изнудвача от злите му намерения. И с такава цел Есмер изтрива в мрежата всички общи снимки с любимия, а не защото са скарани или пък Благой Георгиев й кръшка, както масово се тиражираше в последно време в медиите.

Есмер Омерова е в шок. Нищо в момента не може да спре сълзите й. Оправдава се пред футболиста, че от глупост се е съгласила гаджето й да я снима в такъв личен момент в леглото.

И Благой не е на себе си, твърдят от Hotarena.net. Ако не предприеме нещо, скандалният запис с палавата танцьорка скоро ще излезе наяве.

Дори се носят слухове, че някои медии са готови да заплатят солидни суми, за да притежават компрометиращото клипче. И нищо чудно то скоро да види бял свят.

Оказва се, че глупостта на деветнайсетгодишната, преди четири години, Есмер Омерова днес може да й струва твърде скъпо./kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.