Ето го злодея в „Стъклен дом“!

Драматичен конфликт се разиграва и между сестрите Боряна и Елена

Драматичен конфликт се разиграва и между сестрите Боряна и Елена
Една от големите мистерии в известния сериал е разкрита. Тайнственият купувач, домогващ се до акциите на мола в „Стъклен дом“, е не друг, а героят на Юлиан Вергов, Николай Жеков. Според „Монитор“, той не стои със скръстени ръце в затвора, а крои планове за отмъщение.
Продуцентите на сериала в крайна сметка отстъпиха пред заплахите и настояванията на фенове и върнаха героя на Вергов в сериала, макар и чак в последните епизоди на сезона.
По-нататък в сериала ще видим, че именно Жеков намира Тома и чрез изнудване за минали престъпления го принуждава да изпълнява всичките му желания. В крайна сметка, Николай получава онова, което иска и съдружниците продават акциите си в мола.
 Другият „злодей“ в сериала – сестрата на Боряна Касабова, Албена (Диляна Попова), също има своя тъмна тайна. Тя съвсем не се появява случайно пред колата на младоженците. Албена работи рамо до рамо с Николай Жеков. Завърнала се, за да получи възмездие от близките си, защото са я изоставили като проститутка в Италия, младата жена не само ще лъже и манипулира. Жестокостта на Албена се простира дотам, че тя дори отвлича родната си сестра и иска от съпруга й Камен откуп от 5 млн. лева.
В края на сезона, зрителите ще видят още как Албена блъска Боряна в язовир Искър и за да спаси любимата си,  Камен ще трябва да преодолее страха си от вода.
В миналия епизод (излъчен вчера) се разкри кой стои зад пътния инцидент, в който Елена Сарафова (Яна Маринова) беше блъсната от кола. В действителност това е постановка организирана от нея с помощта на Чарли  (Асен  Блатечки), благодарение на която се надява, съпругът й, кметът Виктор Сарафов да бъде обвинен, за случилото се и да й даде по-лесно развод.

По всичко личи, че последните епизоди на сезона ще са разтърсващи, така че със сигурност си заслужава да се гледат.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.