Ето я българската Анджелина Джоли

Депесарката Айлин Дахилова поразително прилича на холивудската звезда Анджелина Джоли.

Приликата между Айлин и Джоли е поразителна
Приликата между Айлин и Джоли е поразителна
Тя е красива, загадъчна и сексапилна. Тя е интелигентна, образована и бунтарка. Тя е Айлин Дахилова, българската двойничка на прелестната Анджелина Джоли.
Приликата между двете смая репортерите още преди 2 години, когато Айлин Дахилова влезе в медийния фокус. При предаването на властта от министър Гагаузов на министър Плевнелиев шармантната депесарка цъфна в обективите на камерите със своята прелест и с изящната си татуировка на лявото си рамо.
36-годишната бунтарка Айлин Дахилова нашумя в последно време, след като създаде групата във Фейсбук: „Аз подкрепям Касим Дал” и по този начин оглави недоволството срещу Ахмед Доган в интернет.
Айлин има сериозни увлечения към литературата, като любимият й автор в последно време е Айн Ранд. Слуша твърда музика – от Пърпъл, през Металика до Гънс енд Роуз. Ал Пачино й е любим актьор, обича да гледа всичките филми с него, независимо дали са стари, или не.
Ето я българската Анджелина Джоли
На това събитие Айлин привлече репортерските погледи
Преди се ласкаела, когато я сравнявали с Анджелина Джоли, но в последно време това я дразни. И не иска да има куп дечурлига като своята американска двойничка.

Не е купонджийка и предпочита усамотението с книга в ръка. Омъжена е отскоро. За мъжа си Любомир споделя, че е перфектният съпруг, който й отдава необходимото уважение и внимание.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.