Ето я истинската любов на Радина Кърджилова

Ето я истинската любов на Радина Кърджилова

Радина Кърджилова издаде за истинското си гадже, целувайки го страстно в дискотека

Звездата от “Стъклен дом” Радина Кърждилова показа, че освен на снимачната площадка, тя се целува доста по-страстно и в реалния живот. Актрисата бе спипана от папараци на сп.”Блясък” как си чеше езика с приятеля. Девойката е била леко подпийнала и омаяна, затова не е можела да фокусира добре. В същото време изпепеляващите й устни се впивали с абсолютна точност в тези на младежа.
Слюнкообменът продължил цялата вечер. Сексапилната брюнетка се раздавала напълно на истинската си любов, без граници и без задръжки. Такава си е актрисата от “Стъклен дом” – всеотдайна в това, което върши, независимо какво е то.
Но и целувките в дискотеката са свързани с работата. Може пък девойката да е тренирала за следващите сцени с Асен Блатечки? Нали сега се изявява като негова любовница в сериала, без най-добра приятелка Алекс да знае, че излиза с чичо й Чарли.

Доста време Радина Кърджилова прикриваше своя красавец, но най-накрая се издаде в дискотеката. Направи го по-най тузарския начин – със страстни целувки, за да се види, че наистина го обича. На това му се казва истинска любов, макар да има намеса и на алкохол. То тогава човек всичко си казва и най-вече – показва, така е и със звездата от “Стъклен дом”.
Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.