Ето я тайната жена на Росен Петров!

Бившата балерина от балет Магаданс, Зарина, е житейската партньорка на господин „Нека говорят“

Ето я тайната жена на Росен Петров!


След като стана ясно, че водещият на известното седмично  предаване „Нека говорят“ Росен Петров е сериозно обвързан и дори гледа дете, в медийното пространство се появиха и снимки на половинката му, бившата балерина от „шоуто на Слави“, Зарина.
Снимките публикува bliasak.bg. Макар и неофициално обвързани, бившият сценарист и приятелката от години живеели на семейни начала. Двамата споделяли, както едно жилище, така и отговорността за малката Кати, съобщи списание „Блясък“. Близки до двойката обаче издали пред списанието, че сладкото момиченце не е дъщеря на популярния водещ. Кой е истинският баща на детето на бившата балерина, засега не се знае, но със сигурност ще се разбере, рано или късно.

Както „Клюки“ писа, искрата между двамата пламнала, докато работели в шоуто на Слави. Именно Дългия ги запознал, а според  някои предположения е и в основата на напускането им от екипа на предаването. Припомняме ви, че Трифонов е известен с драконовските ограничения по отношение на личния живот на балерините – причина, поради която доста танцьорки са напускали шоуто му през годините. И не е изненадващо, че сред тях присъства и името на Зарина, която сега се изявява в комедийното предаване „Комиците“.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.