Жаси от „Сделка или не“: Харесвам естествените неща

Жаси от „Сделка или не“: Харесвам естествените неща

Бившата асистентка на Румен в „Сделка или не“ държи на естествени външен вид и спорта
Една от най-актуалните блондинки преди време в телевизионния ефир беше асистентката на водещия на „Сделка или не“ Румен Луканов, Жасмина. Чаровната блондинка, чиято усмивка грееше от куп предавания, разкри тайната на своята красота.

Зад перфектния външен вид на Жасмина стоят не десетки пластични операции, а изтощителни упражнения във фитнеса. „Имам периоди, в които спортувам по 2-3 дни в седмицата и гледам да не се претоварвам много, но обикновено съм почти мазохист в това отношение и дори съм припадала във фитнеса“, споделя блондинката. Тя признава, че е максималист и в спорта, както и при другите си цели и се опитва да даде всичко от себе си, за да постигне желаното,пише life.dir.bg.

По отношение на външността си Жасмина е откровена, че не е привърженик на пластичните операции. Според нея моделът за идеална жена в България е тотално грешен и е абсурдно всички жени да бъдат създавани по калъп. „Много млада, с направени гърди, устни и прочие, силен грим, буйна коса и оскъдно облечена. В това няма индивидуалност, нито стил, да не говорим за класа“, убедена е тв звездата. И също така смята, че за една жена най-важен не трябва да бъде големия бюст, а излъчването, което има.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.