Жените не харесват прегръдките

Жените не харесват прегръдките

Смята се, че именно жените обичат да се гушкат през нощта, а мъжете го правят от великодушие. Британска анкета обаче разкри, че е точно обратното – мъжете сграбчват жената на заспиване, а на повечето жени това никак не им допада, съобщи в. „Дейли мейл“.

Цели 32 процента от анкетираните са признали, че не могат да понасят прегръдките в леглото, но се насилват да не възразяват, за да не се разстрои партньорът им. Въпреки че не им допада, 55 процента от жените се гушват при мъжа си всяка нощ, но гледат това да приключи бързо и да се дръпнат настрани, за да заспят. Цели 77 процента съзнателно маневрират като Рос от „Приятели“. Те гушват мъжа си, докато заспи, а след това се претъркулват в другата половина на леглото.
Половината британки казват, че не обичат да се гушкат в леглото, защото когато най-после стигнат до него, искат просто да заспят. 20 процента не обичат продължителния контакт, защото от него им става топло и дискомфортно. Една трета от жените се гушкат в леглото най-много два пъти седмично, а някои въобще не го правят. Цели 36 процента от мъжете се оплакват, че жените им не ги гушкат достатъчно в леглото и признават, че дори се сърдят за това.
И двата пола казват, че с остаряването ласките в леглото намаляват. За 41 процента те са по-чести през зимните месеци. Анкетата е направена от компанията „Сайлънт найт“, която е най-големият производител на легла и матраци във Великобритания. БТА

Източник actualno.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.