Жоро Главата забърса Клисуранова

Сикаджийският син Жоро Главата се сгоди са една от най-красивите плейбойки Лили Клисуранова

Жоро Главата забърса Клисуранова
Лили Клисуранова
Синът на взривения сикаджийски бос Стоил Славов – Жоро Главата, от месец живеел под един покрив с красавицата, която преди 4 години спечели титлата „Кралица на красотата”, а след това се разголи в ослепителна сесия за „Плейбой” – разкрива новият таблоид „България днес”.
Според вестника двамата били мощно отдадени един на друг и дори се замисляли за истински брак. Според осведомени наскоро прословутият биткаджия Жоро Главата е подарил пръстен на любимата си и й се е заклел във вечна вярност.

Забивайки моделката Лили Клисуранова, Славов-младши слага край на спекулациите, че все още се вижда тайно с предишната си любов Николета Лозанова.
Тяхната връзка бе динамитна в истинския смисъл на думата, след като през януари, 2010 Жоро Главата се сби с друго старо гадже на палавата плейметка – сина на пловдивския олигарх Ветко Арабаджиев – Владо.
Пикантна клюка за Жоро Главата е, че в миналото имал връзка със сегашната жена на Бербатов Елена. Тези слухове така и не се потвърдиха, но упорито обикалят кафенета, сепарета и кулоари.

Лили Клисуранова е една от най-атрактивните моделки у нас. След участието й в клипа на Миро „Нирвана” хората започнаха упорито да я наричат „Мис Нирвана”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.