Забъркаха Екстра Нина в порно скандал

Зложелатели си направиха жестока гавра с Екстра Нина. Официалният сайт на фолк певицата е хакнат и препраща към порно сайт.

Забъркаха Екстра Нина в порно скандал
В раздел „Блондинки” пък една от гърлите удивително прилича на Екстра Нина, видя HotArena.net. Анонимен читател изпратил сигнал за гафа до редакцията на колегите от светския сайт.
Проверка на Kliuki.bg установи, че на адрес www.extra-nina.com обаче нейната страница се показва за секунди, след което веднага препраща потребителя към известния порно сайт YouPorn.com. До момента певицата не е реагирала, за да оправи проблема.
В раздел „Блондинки” пък в действителност има видео с русокоса бомба, която прилича на Екстра Нина.
Появиха се и съмнения, че родната певица умишлено е направила препратката към порно сайта.
Според Kliuki.bg обаче това е поредната гавра на зложелатели. Много други фолк диви са се парили от антифенове, които им хакват сайтовете. По всяка вероятност някой хейтър на чалгата е решил да скрои номер на Екстра Нина, намеквайки за порнографията в жанра.

Припомняме, че Екстра Нина наскоро имаше сериозни проблеми с кредитори, които я издирваха заради непогасен дълг към банката. Не стана ясно дали певицата се е издължила, но нищо чудно ощетените да си отмъщават с порно в сайта на Екстра Нина.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.