Забъркаха Нели Петкова в любовна интрига

Забъркаха Нели Петкова в любовна интрига

Съпругата на Робин Кафалиев сърдита на Нели Петкова, отмъкнала й гадже

Любовни драми и страсти се вихрят не само по коридорите на Нова тв, но и на Би Ти Ви, пише електронното издание „Блиц“. Популярната медия се тресе от скандали последният, от които е предизвикан от съпругата на Робин Кафалиев, Рени Викторова. Директорката на отдел „Програма“ на bTV Медия груп наложила абсолютна цензура над изявите на Нели Петкова в Би Ти Ви, твърдят от изданието. Причината медийната шефка да разпореди изрязване на всички кадри с гласовитата Блондинка се дължала на любовна свада, разкриват запознати.
Макар и семейна от дълги години Викторова била доста палава и често изнудвала популярни мъже. Срещу по-специално внимание към нея известните водещи получавали по-гледаемо ефирно време, както и по-високо заплащане. „Жертви“ на скандалните й апетити станали преди време Димитър Павлов и „опосумите“ Иван и Андрей, които доста бързо се преместили в Нова тв именно по тази причина.
Последната прищявка на скандалната шефка била да цензурира изявите на Нели Петкова в Би Ти Ви, пак заради мъж. Причината била, че Нели е забила гадже, към което и Викторова имала апетити. Ядосаната тв директорка наредила всички продуценти да изрежат от предаванията си, кадрите на които Нели присъства. Нареждането й обаче изкарало от нерви пиарката на Петкова, Светла Русева, която заплашила, че публично ще разкаже за скандалния случай ако цензурата не бъде свалена.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.