Зара изпитвала чиста и свята любов към Ицо Сираков

Брадърката Зара и плейбоят Ицо Сираков
Ако Шекспир беше жив, със сигурност щеше да напише продължение на незалязващата творба „Ромео и Жулиета“. Но влюбената двойка нямаше да живее във Верона, а в столицата на България – София.
Брадърката Зара и плейбоят Ицо Сираков са реален пример, че истинската любов съществува. Поне така твърди сексапилната варненка.
„Любовта, която изпитвам към Христо е чиста и свята. Той ми показа какво е да обичаш, с него помъдрях и затова винаги ще го обичам и ще го чувствам като част от своето семейство“, категорична е ексбрадърката.
Бившата любима на мистър „Полигамен“ споделя, че в момента иманово гадже, но не крие, че с Ицо Стоте манекенки са в прекрасни взаимоотношения. Тя е убедена, че до края на дните си ще остане влюбена в своя застаряващ вече любимец.
А на въпроса дали Сираков е платил обучението й зад Океана, Зара заявява, че не се е възползвала от предложението му за помощ.
„Вече не бяхме заедно и нямаше да е правилно, ако бях приела парите, които искаше да ми даде. Ицо е невероятен и смея да твърдя, че не са много мъжете като него“, убедена е участничката в „Биг Брадър“.

А дали двамата някой ден ще се съберат отново, на този етап само можем да гадаем.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.