Зара пак разголи прелести

Зара от Биг Брадър

Напористата варненка Светлозара Трендафилова, станала известна като Зара от Биг Брадър, се съблече за първи път за най-уважаваното мъжко списание през 2005 г. За разлика от тогава, сега Зара показва една зряла хубост, излъчваща не по-малко сексапил – се вижда с просто мъжко око.

Напоследък Зара се опитва да приведе личния си живот в някакъв порядък. Брадърката целенасочено се оглежда за сериозен мъж, който да стане нейна половинка. Най-шумната й връзка беше с Христо Сираков, наричан Ицо Стоте манекенки. Двамата прекратиха отношенията си, но така и не обясниха пред медиите защо слагат край, след като изглеждаха толкова щастливи. След раздялата бизнесменът с половин уста обясни, че Зара ще остане в сърцето му, докато брадърката така и не произнесе името му повече. След това се заговори, че Брадърката е обърнала резбата и вече предпочита нежните ласки на Сафо.

Липса на късмет преследва в последните години Зара. Тя замина за САЩ с намерението да гради кариера на актриса, но не можа да пробие там. Брадърката се върна у нас със занижено самочувствие. Но ето че е взела мерки срещу това. На страниците на списанието тя е пак гордата и хубава Зара, която познавахме отпреди. Брадърката продължава да краси всеки един светски купон, и, убедени сме, няма да остане задълго сама.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.