Зара се бута в „Стъклен дом”

Зара се бута в „Стъклен дом”
Откакто се прибра от САЩ, Зара се опитва да се свърже с продуцента Димитър Митовски, който да я уреди с роля в успешния български сериал „Стъклен дом”. Поредните серии стартират през март и нищо чудно, след като Преслава е уговорена за участие, в поредицата да видим и актьорските способности на Зара.
Имайки предвид амбициите й и факта, че не подбира начини за реализирането им, няма да бъде странно, ако брюнетката получи роля, макар и епизодична. Нейната цел е да напомни за себе си – коментират хора от светските среди.

Само няколко месеца, след като шумно тръбеше навсякъде, че си хваща куфарите и се отправя към Ню Йорк да става актриса, Зара се прибра тихомълком в родината си. Засега риалити героинята не желае да коментира дали има нов мъж до себе си. Не крие обаче, че е преживяла болезнено раздялата си с Христо Стоте манекенки. Все пак Зара успя да извлече достатъчно дивиденти от връзката си с бизнесмена. Той плати целия й тунинг – гърди, пластика на носа, зъби… Сега брадърката се подвизава с изцяло нов фейс и е решила да пробива в киното и в сериалите у нас. Дали ще бъде забелязана от някой продуцент обаче, предстои да видим.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.