Защо първата среща понякога е и последна?

Защо първата среща понякога е и последна?Той е точен, води ви в идеалния ресторант, говорите си оживено, смеете се, той ви докосва през цялото време, целува ви за лека нощ с изпълнен с копнеж поглед и след това повече не се обажда.

Чували сте, че е възможно да ви се случи това, но не го вярвате. И когато изпаднете в тази ситуация, си казвате: „Боже, къде сбърках? Защо не се обажда?“. За вас случилото се е напълно неразбираемо, но не и в неговата глава.

Ето и четири причини, които са виновни за това, че някои мъже просто изчезват след страхотната среща без звук и стон. И спрете да се почесвате и да търсите вината в себе си!

1. Той е емоционално незрял

Повечето хора имат някакъв емоционален багаж, който прикриват под маската на усмивката и привидно щастливото поведение. За тях е още по-трудно да срещнат човек, с който да се чувстват добре, защото са обременени от предишни връзки, изневери и т.н. Може би вашата среща е един от тях. Той се забавлява и вие му харесвате, но когато остане сам, започват въпросите: Тя наистина ли ме харесва? Ами ако излиза и с друг? И той решава да не се напряга излишно и затова повече не вижда смисъл да се вижда с вас, макар че ви е харесал.

2. Харесва ви прекалено

Някои мъже са играчи по душа. Това не ги прави лоши, те просто искат да излизат с различни жени, да ги пленяват, но не и да се обвързват сериозно с тях. Те не искат семейство и деца.

Ако сте имали среща с чаровен, магнетичен, възпитан и прекалено мил мъж, вероятността да сте попаднали на играч е огромна. Само че, както казахме, той не е някакъв безсърдечен звяр и е наясно с обаянието си и какво причинява на жените, след като ги напусне. И точно по тази причина, той не иска да ви нарани. Харесал ви е прекалено много, за да вкара целия си тъмен чар върху вас, защото смята, че не е справедливо да ви накара да страдате.

3. Преструвал се е

Да се преструваш, че харесваш някого, се оказва изненадващо лесно. Повечето хора имат ясна представа какво търсят и ако не се впишете в тяхната рамка, могат да ви „зачеркнат“ с лека ръка.

Това, че не смята да се видите отново, не му пречи да се държи мило и дори да се наслаждава на компанията ви. Преструвката му би могла да влезе в границите на това, че да ви остави с грешното впечатление, че иска да ви види отново.

4. Не ви харесва достатъчно

Не ходим по срещи, за да си търсим приятели, а за да намерим човек, който да ни привлича сексуално и емоционално. Обикновено химията се долавя веднага, така че не се налага да ходите на няколко срещи, за да разберете, дали сте привлечена към мъжа, с когото се виждате.

Ако той не е доловил тази химия, няма причина да иска да ви види отново. И въобще и да не се чувства длъжен да ви обяснява защо.

Тези причини съвсем не изчерпват дългия списък от предположения защо той просто се изпари като пушек. Но те са първите най-вероятни. Естествено може да е загубил телефонния ви номер съвсем случайно, а по някаква причина да няма вашия Facebook и други начини за свързване и какво ли още не! Ако ви се случи, не се задълбавайте в мисли и не се винете. Койт иска, той намира начин… значи просто той не е искал.

 

tialoto.bg

One thought on “Защо първата среща понякога е и последна?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.