Защо Сидония печели Lord of The Chefs?

Защо Сидония печели Lord of The Chefs?
Като се започне от споменатото предопределено набутване на водещата в кулинарното шоу,  та се стигне до селекцията на одобрените участници и се стигне до това с какво са по-специални останалите, май ще се затвърди впечатлението за постановка. В което не би имало нищо толкова лошо, ако шоуто се получава. Тогава оправданието ще е, че най-добрата импровизация е предварително организираната. Но кулинарното шоу на Слави не се харесва, за разлика от други негови такива, които се гледат с голям интерес.
Като следят за уменията на участниците и отношението на журито към тях, хората се питат например какво прави от Сидония например участник, който не блести особено с нищо, а минава между капките.

Клюката обаче има отговор. Добричлийката има майка, която е платила наема на кухнята, сиреч снимачната площадка, тя е един от спонсорите на Трифонов. Бизнес дамата върти ресторанти в столицата и Кранево на морето. Казва се Даниела Пеловска, а дъщеря й е сочена за победител. Само че 32- годишната Сидония се представя в шоуто с друга фамилия, Радева, което всъщност е презимето й, за да не личи толкова връзката между двете. Младата дама приличала на майка си и също била нахална и пробивна.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.