За да бъдете желана…

Искате ли да бъдете привлекателна и да поддържате свежестта в сексуалните отношения? Искате ли да бъдете привлекателна и да поддържате свежестта в сексуалните отношения? За да постигнете това, трябва да сте привлекателна вкъщи и да проявявате свенливост, когато трябва, съветва сайтът sex-news.ru, цитиран от БГНЕС.

Ние често се гласим пред огледалото, преди да излезе навън, а вкъщи пред своите мъже ходим небрежни. Рано или късно такова неуважение към собствения мъж се превръща в крах на отношения. Домашното облекло трябва да бъде красиво и стегнато. Искайте същото и от партньора си.

Не се срамувайте да се срамувате и да сте свенлива. Гледайте да не забравяте по рафтовете в банята вещи от личната ви хигиена и затваряйте вратата на тоалетната, когато я ползвате. Разхвърляното използвано бельо, както и други според вас прояви на доверие, могат да убият всяко, дори и най-силното влечение. В същата степен това важи и за мъжете.

Третото условие е да престанете с оплакванията. Да, на кой друг да разкажете за проблемите си, ако не на любимия си. Първоначално той ще ви изслуша, посъветва и утеши. Но не го превръщайте в гъба, която поема ежедневните ви оплаквания. Потърсете алтернативни отдушници – други теми, отидете на кино или театър. Едно бурно обсъждане на видяното или чутото е прекрасна алтернатива на разговора за тежкия живот.

 

Изкоренете също навика да помните обидите. Няма по-лошо нещо от това да легнете с човек, който някога казал еди какво си, не поздравил майки ви преди две години, забравил за годишнината ми. С такъв товар в главата си няма как да получите удоволствие от общуването. Научите се да прощавате или пък поговорете с любимия си. Повечето мъже изобщо не влагат в постъпките значението, което вие му придавате.

И накрая –  осигурете жизнено пространство. Въпросът за спането в различни легла води до мисълта, че съпрузите вече не се обичат. Но в семействата на аристократите е било нормално разделното спане. Това се е правило с една цел – запазване на жизненото пространство. Пробвайте разделното спане и тогава ще се убедите, че фразата „Не мога без теб“ ще се превърне във фразата „Мога без теб, но не искам“.

actualno.com

 

One thought on “За да бъдете желана…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.