Звезда на Милан си ляга с наша манекенка?

Мадлена Калинова

Една от звездите на Милан Алешандре Пато направо си “глътнал езика” или иначе казано онемял, след като се запознал с българката Мадлена Калинова. Срещата между двамата станала във романтичния френски курорт Сен Тропе, когато Пато изплезил език по протежето на модна агенция „Визаж“.

Моделът, каквато е чаровницата Мадлена е не каква да е мадама, тя е единадесетата красавица в тазгодишната класация на „Maxim“. Обявената за една отнай-сексапилните българки в момента живее и работи в Ню Йорк, където е правила не една гореща фотосесия и е покорила мнозина мъжки сърца от кориците на списанията.

Алешандре бил слисан не само от формите й, но и от цялостното й излъчване, ето защо я поканил да излязат за по едно.

Какво се случило по-късно между двамата, историята мълчи.

Само единственото, което знаем е, че звездата на Милан наскоро претърпя любовна раздяла с актрисата Стефани Брито, а нашата русенка и досега получава периодично огромни букети с цветя.

Изглежда Мадлена му е оставила доста приятен спомен щом той продължава и до днес да й изпраща романтични подаръци.Освен това няма защо да крием, че момичета от модния бранш са доста разкрепостени момичета, тъй че най-вероятно да е станала “спойката” между тях.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.