Златка Рай­кова – заплаха за околните

Златка Рай­кова се превръща в потенциална за­плаха за живота на околните.

Златка Рай­кова се превръща в потенциална за­плаха за живота на околните.
Златка Рай­кова

След като преди година спретна зрелищен бой с жената на бияча от наказателните отряди на наркобоса Сако, Павел, блондинката започна да бие и мъже, разкрива в. „Уикенд“.Преди три седмици в столичния чалга клуб скандалната плеймейтка пребила земеделския бос Цветелин Маринов – Цуни, по-известен като бившия любовник на фолкпевицата Преслава, пише вестникът.

Бившият спонсор на Преси логично се ориентирал към нови нежни завоевания веднага след като звездата му би шута, наситена от шопинг туровете из Дубай през февруари. Въпросната вечер в клуба на Петко Димитров, Цветелин Маринов пристигнал с женска компания, като към едно от момичетата демонстрирал по-близки отношения. От коя от двете точно тръгнала свадата, източниците не разбрали, но в разгара на купона Златка Райкова и неиз­вестната придружителка на Цуни си скочили една на друга. Охраната забе­лязала свадата, но не се намесила, за да разтърве двете жени. В един момент обаче те се хванали за косите и се затъркаляли по пода на заведението.

В този момент пишман плейбоят Цуни, който вероятно е станал ябълка­та на раздора, скочил да ги разтърва­ва. „И това му беше грешката. Златка явно бе вкарала доста алкохол. Грабна една чаша от масата и замахна към Цветелин, уцели го в устата. Куката сигурно я тренира да се бие, защото го удари с такава сила, че успя да счупи предните му зъби„, кълнат се три пъти свидетели на цирка.

От устните и ченето на Цветелин Маринов шурнала кръв, а на сутрин­та чистачките коментирали, че чер­вените петна били толкова големи, сякаш насред клуба е клан угоен коледен нерез.

Предложили на Цуни да му повикат „Бърза помощ„, но той отказал. Бил обгрижен от няколко сервитьорки, които спрели кръвта и измили ли­цето му. Битият от Златка Райкова не повикал и полиция. По време на мелето приятелят на Райкова Камен Балбузанов Куката искрено се забавлявал.

„И Цуни, и Куката са от Плевен, но смее ли някой да се опълчи срещу мафиота?! За да не си създава по­вече проблеми, Цветелин не повика ченгетата. А Златка, откакто е с Балбузанов, е решила, че е хванала Господ за бра­дата, нищо че на небето мафия няма. Държи се брутално и се забърква в скандал след скандал“, коментират източници на Уикенд.

Малко след побоя плеймейтката беше заловена с дрога и оръжие след Дунав мост. На връщане от Румъния джипът на Камен Куката, управляван от Райкова, е бил проверен от патрул на КАТ. У гангстера са били открити незаконен боен пистолет с изтрити номера и няколко грама кокаин.

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Златка Рай­кова – заплаха за околните

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.