Златка Райкова възвърна естествените си форми

Златка Райкова възвърна естествените си форми
Златка Райкова възвърна естествените си форми

Златка Райкова си махна силикона. Една от причините е, според злонамерени, че силиконът й е кофти и се е спихнал. И за да не си докара здравословни проблеми, блондинката се принудила набързо да се лиши от пищната си пазва.

Друга версия пък гласи, че в основата на това стои сегашното й гадже, ММА боецът Георги Валентинов. Под негово влияние тя е решила да мине на естествени форми и затова се е подложила на такава корекция. Само да не се окаже, че и Златка е като лъжливото овчарче, както плейметката Николета Лозанова. Малко след като се чу, че скандалната брюнетка и водеща на „Папараци” предпочита естествените неща, тя се появи с нови по-големи бомби.

Е, поне за Златка Райкова запознати споделят, че пазвата й видимо се е свила. А и снимките от морската й почивка показват малко по-друго деколте, доста скромно. Дори феновете й недоволстват от новата гледка.

Доволен изглежда само сегашният й любим, ММА боецът Георги Валентинов. Близки до двойката са забелязали, че той е доста религиозен, с патриархално възпитание и държи на традициите. Дори влюбената Златка го придружава редовно всяка седмица, в неделя, на църква. Дали пък посещенията в храма и проповедите са омагьосали доскорошната предизвикателна и фатална флиртаджийка.

Доволен изглежда само сегашният й любим, ММА боецът Георги Валентинов
Доволен изглежда само сегашният й любим, ММА боецът Георги Валентинов

Сега Мис Плеймет 2008 се стреми тотално да се разграничи от неотдавнашния си образ на Русата Златка. Няма ги големите деколтета, предизвикателните, излагащи на показ почти всичко, тоалети, разголванията по лъскавите корици. Дава го от скромно, по-скромно, все едно виждаме друг човек, дивят се приятелките й. Те споделят още, че тя съжалява за предишното си разюздано поведение и за разголените фотоси. По всякакъв начин се стреми нищо да не й напомня за тях.

Много е влюбена в мъжа до себе си и не може да си представи живота без него. Нищо чудно, при такава голяма любов, да планират й бебе, прогнозират нейни близки. И това да е една от причините Златка Райкова да се лиши от пищния си силиконов бюст./kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *