Ивана: Дистанцирам се от кючека

Ивана: Дистанцирам се от кючека

Ивана е поредната изпълнителка, която ясно и категорично даде да се разбере, че кръчмата за нея не е вечен празник.Певицата се дистанцира от кючека и всички ритми, които владеят чалготеките след полунощ, въпреки че сега повечето й колеги залагат именно на такива парчета.

„Ако следите нещата, през последните години се опитвам да се дистанцирам от кючека, защото не ми харесва, защото съм го правила преди 10 години. За продажби няма какво да говорим. Ако искаш да работиш в нощните клубове – да, прави такива парчета, там е без значение след 2 часа дали ти ще пееш за това или за онова. Но аз искам да работя пред голяма аудитория, искам да пея на празници на градовете, искам да пея на частни мероприятия, искам да пея пред хора, които наистина ме слушат“, споделя певицата пред Blife.bg

Ивана акцентира, че „Гласът на България“ е основният й ангажимент това лято, но продължава да мисли и за музиката си, като в момента избира коя нова песен да пусне, пишат от signal.bg.

„Сезонът е такъв, че всеки гледа да пусне някакви бързи парчета. Аз съм предубедена малко. При всички положения ще пусна някаква песен, но ще е по-умерена“- казва Ивана, която през годините изпя много емблематични за попфолка хитове.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.